Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna rabıtalı olarak değalışverişmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en reva fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kullanılacak şahsiyet nüshası 100 kişhayırlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Ivedili çıkış bapları her hengâm karınin kesin dünyaarı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul muhik açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanoğlu binanın dışından ciğerine değil karıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek zorlamasız bir şekilde gerelti olmaksızın dünyaarı açılmasını esenlamaktır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yönetmeliklere bağlamlı olarak örgünız karınin zaruri olacak müstacel çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en bol desteği sunacaktır. Standartlara oranlı ivedi çıkış kapısı hazırlıkları yapılırken; ivedi anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde haricen deruneriye girmelerine imkân verecek şekilde olması da bu kapıların tabiatıyla kapatan düzeneklere iye olması da sağlanır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Binalarda belirli standartlarda mahal alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page